fbpx

Robert

De krachtige lucht verbeteraar!

 535,00

Robert

De krachtige lucht verbeteraar!

 535,00

 • Geschikt voor ruimtes tot 80m²
 • Heeft een ingebouwde hygrometer
 • Heeft een wasbare luchtfilter
 • Is energiebesparend
 • Komt met een bewegingssensor
 • Voeg je favoriete geur toe om in de kamer rond te spreiden

Robert

Onze Robert reinigt én bevochtigt ruimtes tot wel 80 vierkante meter. De luchtwasser zuigt de vieze lucht op en blaast dit door een waterfilter. Dit filter bevochtigt niet alleen de lucht, maar neemt ook pollen en stofdeeltjes op. Met de ingebouwde hygrostaat zorgt de luchtwasser ervoor dat de luchtvochtigheid altijd op de ingestelde waarde blijft. De luchtwasser heeft een aantal vooraf ingestelde programma’s, waaronder een reinigingsfunctie. Met deze functie reinigt en ontkalkt de luchtwasser zichzelf. Ook beschikt de luchtwasser over een nachtmodus, zodat jij `s nachts ongestoord verder slaapt. Wil je ook een lekker luchtje verspreiden in de kamer? Vul dan de geurdispenser met geurolie en de luchtwasser verspreidt een heerlijke geur.

Kleur

,

Systeem

OUTPUT (UP TO)

550 g/h

Grootte van de kamer

Outputniveaus

Eigenschappen

, , , , ,

Energiegebruik

Afmetingen (b/h/d)

Gewicht

Watertankgrootte

Geluidsniveau

Gebruiksaanwijzing

Faq

Hoe ontkalk ik en maak ik Robert schoon?

Maak het waterreservoir, verdamper schijven en de watertank schoon met een zachte borstel of een spons en warm water elke twee weken. Met kalkaanslag in het waterreservoir of water tank kan je gebruik maken van een ontkalker verdund met water (volg de instructies van de fabrikant). In de schoonmaak modus, maakt Robert zichzelf schoon; zie ook “Hoe maak ik het schrijven pakket schoon?”. Spoel het reservoir en de tank wel hierna door met kraanwater.

Waarom knippert de luchtvochtigheid meter op de display?

Een knipperende luchtvochtigheidsmeter betekent dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt en dat het apparaat automatisch is uitgegaan.

De luchtvochtigheid wordt ongeveer elke 30 minuten gemeten (de fan werkt dan 1-2 minuten). Als de gemeten luchtvochtigheid beneden de gezette waarde is, begint het apparaat weer met bevochtigen.

Druk op de “Luchtvochtigheid” button om het gewenste luchtvochtigheid level aan te passen. Je kan nu de gewenste luchtvochtigheid selecteren in stappen van 5% door herhaaldelijk op de “Luchtvochtigheid” button te drukken (het display knippert wanneer de settings worden aangepast). De geselecteerde waarde is opgeslagen als er geen andere aanpassingen worden gemaakt na ongeveer 10 seconden. Het display verandert vervolgens naar de huidig gemeten luchtvochtigheid. Wanneer de gewenste luchtvochtigheid vervolgens weer is bereikt stopt het apparaat wederom en knippert het display.

Waarom gaat mijn Robert niet meer aan en blijft het display donker?

Check of de water tray inclusief de verdamper schijven volledig in het apparaat zijn geschoven. De water tray moet worden ingevoegd met een klein beetje druk totdat een ‘klik’ is gehoord.

Wanneer is het logisch een antikalk patroon te gebruiken?

Het antikalk patroon reduceert de kalk hoeveelheid in het water en daarom de intervallen tussen ontkalking. Als je witte vlekken opmerkt aan de zijkant van het water basin, adviseren we dat je het antikalk patroon gebruikt. Het patroon moet elke 1 tot 3 maanden vervangen worden, afhankelijk van hoe hard het water is. Water harder dan 21 dH vereist het gebruik van een antikalk patroon.

Hoe maak ik het schijvenpakket schoon?
 1. Haal eerst het laatste water uit het water basin.
 2. Giet vervolgens de ontkalker (volg de instructies van de fabrikant) tot 2 cm boven de top van het basin. De verdamping schijven moeten in het water blijven.
 3. Duw nu het water basin weer terug in het apparaat (je hoeft niet de tank er in te doen).
 4. Druk op de modus knop drie keer om het schoonmaak proces te starten. Het symbool “Clean Mode” wordt vertoond. Tijdens dit proces draaien de verdamper schijven rond in het water, maar de ventilator staat niet aan. Er wordt geen lucht in de kamer geblazen. Na 20 minuten is het proces voorbij, stopt het apparaat en begint “Clean Mode” te knipperen. Je kan dit proces een aantal keer herhalen, afhankelijk van de hoeveelheid kalk. Haal het water basin leeg en spoel het goed door met kraanwater.
 5. Als de verdamping schrijven zeer vies zijn kan je ze los halen van elkaar om ze individueel te ontkalken en schoon te maken met een borstel. Om dit te doen, schroef voorste verdamping schijf met het tandwiel en verwijder de schijven van de as. Zet het schijvenpakket weer goed in elkaar na het schoonmaken en draai de voorste schijf aan.
Kan Robert worden gebruikt met een Timer Switch?

Ja, Robert gaat automatisch aan als de stroomvoorziening is onderbroken.

Hoe vaak met het schijvenpakket schoongemaakt worden?

Afhankelijk van hoe hard je water is, moeten de verdamper schijven ongeveer elke 4 weken schoongemaakt worden.

Waarom heeft mijn Robert geen luchttoevoer aan de achterkant?

De luchttoevoer was toegevoegd in 2015 als onderdeel van de technische modificaties van Robert. Producten die geproduceerd zijn voor 2015 hebben deze functie niet. Maak de luchttoevoer en uitgang regelmatig schoon (met een droge borstel of een stofzuiger) om stof te verminderen.

Waarom maakt mijn Robert vreemde geluiden?

Het schijvenpakket kan los komen tijdens gebruik of na het schoonmaken. Dit houdt in dat het tandwiel geen goede grip meer heeft. Dit is gemakkelijk te verhelpen door de schijven weer aan te draaien. Om dit te doen moet je de voorste schijf met een tandwiel tegen de klok in draaien.

HOE REINIG IK DE WATERTANK VAN ROBERT?

Draai de tankdop los, vul de tank met kraanwater gemengd met ontkalkingsmiddel (mengverhouding volgens de instructies verpaking). Sluit vervolgens het waterreservoir en schud het goed. Druk voor het openen van de tank op de klep in het midden van de tankdop om de druk te laten ontsnappen. Leeg vervolgens de tank en spoel deze grondig uit met kraanwater. Eventueel resten verwijderen met een afwasborstel.
Zie ook youtube filmpje

GAAT ROBERT AUTOMATISCH UIT ALS HET WATERRESERVOIR LEEG IS? ZO NIET, KAN HET APPARAAT BESCHADIGD WORDEN DOOR GEBREK AAN WATER?

Het apparaat schakelt automatisch uit als het waterreservoir leeg is. Robert zal geen schade oplopen als hij zonder water komt te zitten.

HOE VERANDER IK DE ANTIKALK -CARTRIDGE VOOR MIJN LUCHTREINIGER ROBERT CORRECT?

Voordat u de gebruikte antikalkpatroon vervangt, is het belangrijk om de nieuwe patroon 24 uur van tevoren in koud leidingwater te laten weken. Let op: Dat je tijdens het vervangen van de antikalkpatroon de deksel van de tank niet weggooit. De volgende Youtube video toont de juiste manier om de cartridge te vervangen.

WAAR GOOI IK DE ANTIKALK-CARTRIDGE UIT MIJN ROBERT WEG?

De gebruikte antikalk patroon kan met het gewone huisvuil worden weggegooid.

WAAROM IS DE GEUR VAN MIJN ROBERT NIET STERKER?

De intensiteit van de geur wordt beïnvloed door verschillende factoren:

Soort geur (synthetisch, natuurlijk, ingrediënten, etc.)
Kamertemperatuur en relatieve vochtigheid (hoe vochtiger de lucht, hoe sterker de geur)
Kamergrootte (hoe kleiner de kamer, hoe intenser de geur)

In principe kun je de intensiteit van een geur verhogen door wat meer geurolie toe te voegen. De sterkte van een geur hangt af van de geur zelf. Natuurlijke geuren zijn vaak discreter dan synthetische en bepaalde ingrediënten zijn dominanter dan andere.
Houd er ook rekening mee dat het apparaat in de eerste plaats een luchtbevochtiger is. De intensiteit van de geur zal nooit zo sterk zijn als de geur van een geurverspreider.

WORDEN MIJN INSTELLINGEN OPGESLAGEN ALS IK ROBERT  UITZET?

Ja, jouw instellingen worden bewaard. Als Robert  uit- en weer ingeschakeld wordt, worden de laatst gebruikte instellingen toegepast.

Mijn Vraag

Video

This video shows the features of Robert air washer.

This video shows the cleaning of Robert air washer.

Matti Walker

Matti Walker

Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

 
 299,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 50 m² / 125 m³
 • geluidsniveau: 30.5 – 57 dB
 • soort: Luchtreiniger
 
 • ontvochtiging per dag: 10 L
 • geluidsniveau: 42 dB(A)
 • hygrometer: Ja
 
 17,90
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 
 29,90
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 
 • Maximaal vermogen (W): 1500 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 299,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 33 m²
 • geluidsniveau: 28 – 59 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 104 m²
 • geluidsniveau: 28 – 58 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 66 m²
 • geluidsniveau: 28 – 65 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 535,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 80 m² / 200 m³
 • geluidsniveau: 27 – 56 dB
 • soort: Luchtwasser(luchtreiniger en bevochtiger in 1)
 
 310,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 129,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 30 m2 / 75 m3
 • geluidsniveau: 26 – 39 dB
 • soort: Koudwaterverdamper

Matti Walker

Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

 
 299,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 50 m² / 125 m³
 • geluidsniveau: 30.5 – 57 dB
 • soort: Luchtreiniger
 
 • ontvochtiging per dag: 10 L
 • geluidsniveau: 42 dB(A)
 • hygrometer: Ja
 
 17,90
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 
 29,90
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 
 • Maximaal vermogen (W): 1500 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 299,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 33 m²
 • geluidsniveau: 28 – 59 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 104 m²
 • geluidsniveau: 28 – 58 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 66 m²
 • geluidsniveau: 28 – 65 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 535,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 80 m² / 200 m³
 • geluidsniveau: 27 – 56 dB
 • soort: Luchtwasser(luchtreiniger en bevochtiger in 1)
 
 310,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 129,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 30 m2 / 75 m3
 • geluidsniveau: 26 – 39 dB
 • soort: Koudwaterverdamper

 • Geschikt voor ruimtes tot 80m²
 • Heeft een ingebouwde hygrometer
 • Heeft een wasbare luchtfilter
 • Is energiebesparend
 • Komt met een bewegingssensor
 • Voeg je favoriete geur toe om in de kamer rond te spreiden

Faq

Hoe ontkalk ik en maak ik Robert schoon?

Maak het waterreservoir, verdamper schijven en de watertank schoon met een zachte borstel of een spons en warm water elke twee weken. Met kalkaanslag in het waterreservoir of water tank kan je gebruik maken van een ontkalker verdund met water (volg de instructies van de fabrikant). In de schoonmaak modus, maakt Robert zichzelf schoon; zie ook “Hoe maak ik het schrijven pakket schoon?”. Spoel het reservoir en de tank wel hierna door met kraanwater.

Waarom knippert de luchtvochtigheid meter op de display?

Een knipperende luchtvochtigheidsmeter betekent dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt en dat het apparaat automatisch is uitgegaan.

De luchtvochtigheid wordt ongeveer elke 30 minuten gemeten (de fan werkt dan 1-2 minuten). Als de gemeten luchtvochtigheid beneden de gezette waarde is, begint het apparaat weer met bevochtigen.

Druk op de “Luchtvochtigheid” button om het gewenste luchtvochtigheid level aan te passen. Je kan nu de gewenste luchtvochtigheid selecteren in stappen van 5% door herhaaldelijk op de “Luchtvochtigheid” button te drukken (het display knippert wanneer de settings worden aangepast). De geselecteerde waarde is opgeslagen als er geen andere aanpassingen worden gemaakt na ongeveer 10 seconden. Het display verandert vervolgens naar de huidig gemeten luchtvochtigheid. Wanneer de gewenste luchtvochtigheid vervolgens weer is bereikt stopt het apparaat wederom en knippert het display.

Waarom gaat mijn Robert niet meer aan en blijft het display donker?

Check of de water tray inclusief de verdamper schijven volledig in het apparaat zijn geschoven. De water tray moet worden ingevoegd met een klein beetje druk totdat een ‘klik’ is gehoord.

Wanneer is het logisch een antikalk patroon te gebruiken?

Het antikalk patroon reduceert de kalk hoeveelheid in het water en daarom de intervallen tussen ontkalking. Als je witte vlekken opmerkt aan de zijkant van het water basin, adviseren we dat je het antikalk patroon gebruikt. Het patroon moet elke 1 tot 3 maanden vervangen worden, afhankelijk van hoe hard het water is. Water harder dan 21 dH vereist het gebruik van een antikalk patroon.

Hoe maak ik het schijvenpakket schoon?
 1. Haal eerst het laatste water uit het water basin.
 2. Giet vervolgens de ontkalker (volg de instructies van de fabrikant) tot 2 cm boven de top van het basin. De verdamping schijven moeten in het water blijven.
 3. Duw nu het water basin weer terug in het apparaat (je hoeft niet de tank er in te doen).
 4. Druk op de modus knop drie keer om het schoonmaak proces te starten. Het symbool “Clean Mode” wordt vertoond. Tijdens dit proces draaien de verdamper schijven rond in het water, maar de ventilator staat niet aan. Er wordt geen lucht in de kamer geblazen. Na 20 minuten is het proces voorbij, stopt het apparaat en begint “Clean Mode” te knipperen. Je kan dit proces een aantal keer herhalen, afhankelijk van de hoeveelheid kalk. Haal het water basin leeg en spoel het goed door met kraanwater.
 5. Als de verdamping schrijven zeer vies zijn kan je ze los halen van elkaar om ze individueel te ontkalken en schoon te maken met een borstel. Om dit te doen, schroef voorste verdamping schijf met het tandwiel en verwijder de schijven van de as. Zet het schijvenpakket weer goed in elkaar na het schoonmaken en draai de voorste schijf aan.
Kan Robert worden gebruikt met een Timer Switch?

Ja, Robert gaat automatisch aan als de stroomvoorziening is onderbroken.

Hoe vaak met het schijvenpakket schoongemaakt worden?

Afhankelijk van hoe hard je water is, moeten de verdamper schijven ongeveer elke 4 weken schoongemaakt worden.

Waarom heeft mijn Robert geen luchttoevoer aan de achterkant?

De luchttoevoer was toegevoegd in 2015 als onderdeel van de technische modificaties van Robert. Producten die geproduceerd zijn voor 2015 hebben deze functie niet. Maak de luchttoevoer en uitgang regelmatig schoon (met een droge borstel of een stofzuiger) om stof te verminderen.

Waarom maakt mijn Robert vreemde geluiden?

Het schijvenpakket kan los komen tijdens gebruik of na het schoonmaken. Dit houdt in dat het tandwiel geen goede grip meer heeft. Dit is gemakkelijk te verhelpen door de schijven weer aan te draaien. Om dit te doen moet je de voorste schijf met een tandwiel tegen de klok in draaien.

HOE REINIG IK DE WATERTANK VAN ROBERT?

Draai de tankdop los, vul de tank met kraanwater gemengd met ontkalkingsmiddel (mengverhouding volgens de instructies verpaking). Sluit vervolgens het waterreservoir en schud het goed. Druk voor het openen van de tank op de klep in het midden van de tankdop om de druk te laten ontsnappen. Leeg vervolgens de tank en spoel deze grondig uit met kraanwater. Eventueel resten verwijderen met een afwasborstel.
Zie ook youtube filmpje

GAAT ROBERT AUTOMATISCH UIT ALS HET WATERRESERVOIR LEEG IS? ZO NIET, KAN HET APPARAAT BESCHADIGD WORDEN DOOR GEBREK AAN WATER?

Het apparaat schakelt automatisch uit als het waterreservoir leeg is. Robert zal geen schade oplopen als hij zonder water komt te zitten.

HOE VERANDER IK DE ANTIKALK -CARTRIDGE VOOR MIJN LUCHTREINIGER ROBERT CORRECT?

Voordat u de gebruikte antikalkpatroon vervangt, is het belangrijk om de nieuwe patroon 24 uur van tevoren in koud leidingwater te laten weken. Let op: Dat je tijdens het vervangen van de antikalkpatroon de deksel van de tank niet weggooit. De volgende Youtube video toont de juiste manier om de cartridge te vervangen.

WAAR GOOI IK DE ANTIKALK-CARTRIDGE UIT MIJN ROBERT WEG?

De gebruikte antikalk patroon kan met het gewone huisvuil worden weggegooid.

WAAROM IS DE GEUR VAN MIJN ROBERT NIET STERKER?

De intensiteit van de geur wordt beïnvloed door verschillende factoren:

Soort geur (synthetisch, natuurlijk, ingrediënten, etc.)
Kamertemperatuur en relatieve vochtigheid (hoe vochtiger de lucht, hoe sterker de geur)
Kamergrootte (hoe kleiner de kamer, hoe intenser de geur)

In principe kun je de intensiteit van een geur verhogen door wat meer geurolie toe te voegen. De sterkte van een geur hangt af van de geur zelf. Natuurlijke geuren zijn vaak discreter dan synthetische en bepaalde ingrediënten zijn dominanter dan andere.
Houd er ook rekening mee dat het apparaat in de eerste plaats een luchtbevochtiger is. De intensiteit van de geur zal nooit zo sterk zijn als de geur van een geurverspreider.

WORDEN MIJN INSTELLINGEN OPGESLAGEN ALS IK ROBERT  UITZET?

Ja, jouw instellingen worden bewaard. Als Robert  uit- en weer ingeschakeld wordt, worden de laatst gebruikte instellingen toegepast.

Mijn Vraag

Video

This video shows the features of Robert air washer.

This video shows the cleaning of Robert air washer.

Matti Walker

Matti Walker

Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

 
 299,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 50 m² / 125 m³
 • geluidsniveau: 30.5 – 57 dB
 • soort: Luchtreiniger
 
 • ontvochtiging per dag: 10 L
 • geluidsniveau: 42 dB(A)
 • hygrometer: Ja
 
 17,90
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 
 29,90
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 
 • Maximaal vermogen (W): 1500 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 299,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 33 m²
 • geluidsniveau: 28 – 59 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 104 m²
 • geluidsniveau: 28 – 58 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 66 m²
 • geluidsniveau: 28 – 65 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 535,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 80 m² / 200 m³
 • geluidsniveau: 27 – 56 dB
 • soort: Luchtwasser(luchtreiniger en bevochtiger in 1)
 
 310,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 129,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 30 m2 / 75 m3
 • geluidsniveau: 26 – 39 dB
 • soort: Koudwaterverdamper

Matti Walker

Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

 
 299,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 50 m² / 125 m³
 • geluidsniveau: 30.5 – 57 dB
 • soort: Luchtreiniger
 
 • ontvochtiging per dag: 10 L
 • geluidsniveau: 42 dB(A)
 • hygrometer: Ja
 
 17,90
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 
 29,90
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 
 • Maximaal vermogen (W): 1500 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 299,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 33 m²
 • geluidsniveau: 28 – 59 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 104 m²
 • geluidsniveau: 28 – 58 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 66 m²
 • geluidsniveau: 28 – 65 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 535,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 80 m² / 200 m³
 • geluidsniveau: 27 – 56 dB
 • soort: Luchtwasser(luchtreiniger en bevochtiger in 1)
 
 310,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 129,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • oppervlakte: 30 m2 / 75 m3
 • geluidsniveau: 26 – 39 dB
 • soort: Koudwaterverdamper

stadler form Robert black Luchtreinigers air washer
Robert
 535,00 Selecteer opties