Luchtbevochtigers

Optimale luchtvochtigheid is belangrijk voor goede gezondheid en welzijn. Als de lucht te droog is, zijn luchtbevochtigers belangrijke apparaten om luchtkwaliteit te verbeteren en voor een gezonde omgeving te zorgen.

Een relatieve luchtvochtigheid tussen de 40 – 60% wordt aangeraden voor een plezierige werk- en leefomgeving. Lucht kan droog worden – zeker met een centrale verwarming in de winter waarbij luchtvochtigheid naar onder de 30% kan vallen. Je kan een hygrometer gebruiken om de luchtvochtigheid in je huis te meten (zoals een Selina van Stadler Form). Typische symptomen die resultaat zijn van een droge lucht zijn onder andere droge huid en ogen, een zere keel, hoofdpijn en minder concentratie.

Je kan kiezen tussen vier verschillende luchtbevochtigingssystemen: verdampen, bevochtigen, luchtwassen en vernevelen. Stadler Form biedt een passend product bij alle systemen. De design luchtbevochtigers van Stadler Form verzekeren optimale luchtbevochtiging zo doet je je goed voelt in een gezonde omgeving.

Alle 7 resultaten

Alle 7 resultaten