fbpx

Anton

De bevochtiger met een aangename geur!

 99,00

Anton

De bevochtiger met een aangename geur!

 99,00

 • Energiebesparend
 • Stil en met nachtmodus
 • Voeg je favoriete geur toe om de kamer rond te spreiden
 • Waterreservoir is afneembaar (en makkelijk bij te vullen!)

Anton

Onze Anton gebruik je naast luchtbevochtiger ook eenvoudig als geurverspreider. Druppel 1 of 2 druppeltjes van jouw favoriete geurolie in de daarvoor bestemde opening en de kamer ruikt heerlijk. Daarnaast is het mogelijk het licht aan te passen – waarbij de standaard modus enigszins fel licht geeft kan je dit dimmen voor sfeervolle verlichting (nachtmodus) of zelfs helemaal uitzettten. Anton is te gebruiken in ruimtes tot 25 vierkante meter. Wanneer het water op is maar je de bevochtiger wel wilt blijven gebruiken, dan is het waterreservoir eenvoudig te verwijderen en bij te vullen onder de kraan.

Kleur

, , , , , ,

Gewicht

Systeem

Afmetingen (b/h/d)

Grootte van de kamer

Watertankgrootte

Energiegebruik

Geluidsniveau

Outputniveaus

Eigenschappen

, , ,

Gebruiksaanwijzing

Faq

Kan ik water gebruiken van een ontkalkingssysteem?

Je kan Anton niet gebruiken met ontkalkt water uit een ontkalkingssysteem dat gebruik maakt van een ionenwisselaar (wanneer zout wordt toegevoegd aan het water). Het zout in het water kan leiden tot witte stof ophoping rond Anton. Gebruik daarom liever gedistilleerd water of hyper gefiltreerd (omgekeerde osmose) water voor Anton en verwijder het anti-kalk patroon.

Waarom is de indicator van het water level rood terwijl er water er wel water in de tank aanwezig is?

Check je Anton op het volgende:
Is het vlotterventiel vrij van stof en kalk en beweegt hij gemakkelijk op en neer (zie foto)? Het vlotterventiel kan geblokkeerd zijn door resterende geuren of kalk. Je kan Anton als volgt schoonmaken:
Zorg ervoor dat het nieuwe antikalk patroon is ondergedompeld in water minstens 24 uur voor gebruik (niet in de water tank). Vergeet je dit te doen, doe het dan zo snel mogelijk nog wel.
Je vervangt het antikalk patroon met een nieuwe wanneer het 3 maanden oud is.
Check of het water makkelijk stroomt van de tank door te drukken op de klep aan de onderkant bij het tankdeksel. Water moet er nu uitstromen. Als dit niet het geval, verwijder dan het antikalk patroon aan de binnenkant van de tankdeksel en probeer het opnieuw. Als het water nu stroomt is het antikalk patroon geblokkeerd en moet deze vervangen worden. Als dit ook het probleem niet oplost, contact ons dan om een nieuwe tankdeksel te bestellen.

Waarom is Anton niet geschikt voor hard water van meer dan 21 graden dH?

Met een ultrasonische technologie verandert het water in nevel. Tegelijkertijd wordt kalkaanslag in het water geconverteerd in kleine deeltjes die als een witte dunne stof op meubels verschijnt. Dit is waarom er een antikalk patroon wordt gebruikt in Anton, omdat het de kalkaanslag in het water vermindert. Als het water harder is dan 21 graden dH zou het patroon vaak vervangen moeten worden om de witte stof te voorkomen. Om deze reden adviseren wij onze verdampers of luchtverschoners (bv. Oskar, Oskar Big of Robert) voor zeer hard water.

Waar komt de witte stof vandaan?

Als het antikalk patroon niet vaak genoeg wordt vervangen, vormt zich er een witte laag van kalkaanslag in het water. Als je deze laag aantreft moet het patroon worden vervangen. Een witte laag kan ook ontstaan door het gebruik van water van een ontkalkingssysteem. Echter, in dit geval, komt de witte laag niet van kalkaanslag maar van zout in het apparaat. Gebruik daarom het liefst gedestilleerd water of hyper gefiltreerd (omgekeerde osmose) water voor Anton.

Waarom vormen zich waterdruppels op en rond mijn Anton?

In het geval dat je druppels ziet (of andere tekenen van verdamping) op of rond het apparaat is dat gecondenseerd water van de bevochtiger. Dit houdt in de lucht niet langer de vochtigheid van de bevochtiger kan absorberen. In dit geval kan je de vochtigheid output lager zetten zodat de druppels niet meer zichtbaar zijn. De condensatie rond het apparaat kan verder worden verminderd door Anton niet direct op de vloer te zetten, maar op een verhoogde positie.

Hoe ontkalk en maak ik Anton schoon?

Om het grondig schoon te maken verwijder je de watertank, de nevel uitgang, de nevel kamer en de zilveren kubus. Nu kan je de het ultrasonische membraan schoonmaken met een gewone huishoudelijke ontkalker verdund met water. Zorg ervoor dat het water level aan de binnenkant van het apparaat niet hoger is dan 10 mm. Als het water level over 10 mm komt, is er wellicht elektronica beschadigd.

Als je niet in staat bent om alle onderdelen te verwijderen, kan je gebruik maken van een schoonmaak borstel om het ultrasonische membraan schoon te maken. Probeer gelieve niet het membraan schoon te krassen met een hard item. In het geval van hardnekkige kalkaanslag, raden wij aan het apparaat meerdere malen achter elkaar schoon te maken. Na het ontkalken, spoel het onderste gedeelte van het apparaat goed door en droog het.

Welke geuren kan ik gebruiken met Anton?

Je kan elke gewone huishoudelijke geuren, parfum, aroma oliën of essentiële oliën gebruiken. We raden aan om alleen oliën te gebruiken die zo natuurlijk mogen zijn en zonder alcohol, bijv de pure essentiële oliën van Stadler Form.

Hoeveel druppels van een geurtje zijn ideaal voor Anton?

We adviseren 2-3 druppels. Je kan dit zelf aanpassen naar wens. Let wel, met hogere dosering is het belangrijk het apparaat wekelijks schoon te maken.

Kan Anton worden gebruikt met een Timer Switch?

Nee, Anton moet handmatig aan worden gezet als de stroomvoorziening is onderbroken.

Schakelt Anton automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is? En loopt Anton schade als het water op is?

Het apparaat schakelt automatisch uit als het waterreservoir leeg is. Anton zal geen schade oplopen als hij zonder water komt te zitten.

Waarom gaat mijn Anton niet automatisch aan na het vullen van de watertank?

Plaats de watertank opnieuw en druk op de aan/uit knop. Anton gaat verder na een paar seconde.

Waar kan ik mijn Anton antikalk cartridge weggooien?

Je kan je gebruikte antikalk cartridge weggooien met je normale huisvuil.

Worden mijn settings opgeslagen als ik Anton uitzet?

Ja, jouw instellingen worden opgeslagen. Wanneer je Anton uitzet en daarna weer aan, dan worden de laatste instellingen gebruikt.

Hoe vaak moet ik Anton reinigen?

Om hygiënische redenen en om een ​​goede werking te garanderen, raden wij de volgende reiniging intervallen aan.

Let op: Dompel het apparaat nooit onder in water (gevaar voor kortsluiting).

Dagelijks: vul het waterreservoir met vers, koud kraanwater. Giet het water uit het waterreservoir als het apparaat meerdere dagen niet wordt gebruikt. Maak het indien nodig schoon met een beetje afwasmiddel en een schone doek. Vul het waterreservoir met vers water voordat u het apparaat weer in gebruik neemt.

Elke 2 weken: Verwijder eerst het waterreservoir, de nevel uitlaat, de nevelkamer en de Water Cube ™. Daarna kunt u het ultrasoon membraan reinigen met een normale huishoudelijke ontkalker. Hierbij is het belangrijk dat het waterpeil in de unit niet hoger wordt dan 10 mm. Mocht het waterpeil per ongeluk hoger zijn dan 10 mm, neem dan onmiddellijk contact op met Stadler Form of een gespecialiseerde technicus. Mochten niet alle resten verwijderd kunnen worden, dan kunt u het ultrasoon membraan reinigen met behulp van de reinigingsborstel (voorzijde of achterzijde). Schraap het membraan niet met een hard voorwerp. Bij hardnekkige verkalking raden we aan om het apparaat meerdere keren achter elkaar te ontkalken. Spoel na het ontkalken het onderste gedeelte af en droog het daarna goed af. Reinig en ontkalk ook het waterreservoir. Plaats vervolgens het waterreservoir, de nevel uitlaat, de nevelkamer en de Water Cube ™ er weer in.

Regelmatig naar behoefte: Voor uitwendige reiniging met een vochtige doek uitwrijven en daarna goed afdrogen.

Aan het einde van het seizoen: Voordat u het apparaat aan het einde van het seizoen opbergt, ontkalkt u zoals hierboven beschreven. Reinig en ontkalk ook het waterreservoir. Maak het vervolgens van binnen en van buiten grondig schoon en laat alles volledig drogen. Plaats een nieuwe Water Cube ™ zodat uw apparaat klaar is voor de start van het volgende seizoen.

Waarom is de geur van mijn Anton niet sterker?

De intensiteit van de geur wordt beïnvloed door verschillende factoren:
Soort geur (synthetisch, natuurlijk, ingrediënten, etc.)
Kamertemperatuur en relatieve vochtigheid (hoe vochtiger de lucht, hoe sterker de geur)
Kamergrootte (hoe kleiner de kamer, hoe intenser de geur)

In principe kun je de intensiteit van een geur verhogen door wat meer geurolie toe te voegen. De sterkte van een geur hangt af van de geur zelf. Natuurlijke geuren zijn vaak discreter dan synthetische en bepaalde ingrediënten zijn dominanter dan andere.
Er moet ook aan worden herinnerd dat het apparaat in de eerste plaats een luchtbevochtiger is. De belangrijkste focus is om voor vochtigheid in de kamer te zorgen en daarom zal de intensiteit van de geur nooit zo sterk zijn als de geur van een aroma diffuser.

Mijn Vraag

Video

This video shows the features of Anton ultrasonic humidifier.

This video shows the cleaning of Anton humidifier.

Matti Walker

Matti Walker

Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

 
 • oppervlakte: 50 m² / 125 m³
 • geluidsniveau: 30.5 – 57 dB
 • soort: Luchtreiniger
 
 • ontvochtiging per dag: 10 L
 • geluidsniveau: 42 dB(A)
 • hygrometer: Ja
 
 
 • Maximaal vermogen (W): 1500 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • oppervlakte: 33 m²
 • geluidsniveau: 28 – 59 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 104 m²
 • geluidsniveau: 28 – 58 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 66 m²
 • geluidsniveau: 28 – 65 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 80 m² / 200 m³
 • geluidsniveau: 27 – 56 dB
 • soort: Luchtwasser(luchtreiniger en bevochtiger in 1)
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • oppervlakte: 30 m2 / 75 m3
 • geluidsniveau: 26 – 39 dB
 • soort: Koudwaterverdamper

Matti Walker

Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

 
 • oppervlakte: 50 m² / 125 m³
 • geluidsniveau: 30.5 – 57 dB
 • soort: Luchtreiniger
 
 • ontvochtiging per dag: 10 L
 • geluidsniveau: 42 dB(A)
 • hygrometer: Ja
 
 
 • Maximaal vermogen (W): 1500 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • oppervlakte: 33 m²
 • geluidsniveau: 28 – 59 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 104 m²
 • geluidsniveau: 28 – 58 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 66 m²
 • geluidsniveau: 28 – 65 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 80 m² / 200 m³
 • geluidsniveau: 27 – 56 dB
 • soort: Luchtwasser(luchtreiniger en bevochtiger in 1)
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • oppervlakte: 30 m2 / 75 m3
 • geluidsniveau: 26 – 39 dB
 • soort: Koudwaterverdamper

 • Energiebesparend
 • Stil en met nachtmodus
 • Voeg je favoriete geur toe om de kamer rond te spreiden
 • Waterreservoir is afneembaar (en makkelijk bij te vullen!)

Faq

Kan ik water gebruiken van een ontkalkingssysteem?

Je kan Anton niet gebruiken met ontkalkt water uit een ontkalkingssysteem dat gebruik maakt van een ionenwisselaar (wanneer zout wordt toegevoegd aan het water). Het zout in het water kan leiden tot witte stof ophoping rond Anton. Gebruik daarom liever gedistilleerd water of hyper gefiltreerd (omgekeerde osmose) water voor Anton en verwijder het anti-kalk patroon.

Waarom is de indicator van het water level rood terwijl er water er wel water in de tank aanwezig is?

Check je Anton op het volgende:
Is het vlotterventiel vrij van stof en kalk en beweegt hij gemakkelijk op en neer (zie foto)? Het vlotterventiel kan geblokkeerd zijn door resterende geuren of kalk. Je kan Anton als volgt schoonmaken:
Zorg ervoor dat het nieuwe antikalk patroon is ondergedompeld in water minstens 24 uur voor gebruik (niet in de water tank). Vergeet je dit te doen, doe het dan zo snel mogelijk nog wel.
Je vervangt het antikalk patroon met een nieuwe wanneer het 3 maanden oud is.
Check of het water makkelijk stroomt van de tank door te drukken op de klep aan de onderkant bij het tankdeksel. Water moet er nu uitstromen. Als dit niet het geval, verwijder dan het antikalk patroon aan de binnenkant van de tankdeksel en probeer het opnieuw. Als het water nu stroomt is het antikalk patroon geblokkeerd en moet deze vervangen worden. Als dit ook het probleem niet oplost, contact ons dan om een nieuwe tankdeksel te bestellen.

Waarom is Anton niet geschikt voor hard water van meer dan 21 graden dH?

Met een ultrasonische technologie verandert het water in nevel. Tegelijkertijd wordt kalkaanslag in het water geconverteerd in kleine deeltjes die als een witte dunne stof op meubels verschijnt. Dit is waarom er een antikalk patroon wordt gebruikt in Anton, omdat het de kalkaanslag in het water vermindert. Als het water harder is dan 21 graden dH zou het patroon vaak vervangen moeten worden om de witte stof te voorkomen. Om deze reden adviseren wij onze verdampers of luchtverschoners (bv. Oskar, Oskar Big of Robert) voor zeer hard water.

Waar komt de witte stof vandaan?

Als het antikalk patroon niet vaak genoeg wordt vervangen, vormt zich er een witte laag van kalkaanslag in het water. Als je deze laag aantreft moet het patroon worden vervangen. Een witte laag kan ook ontstaan door het gebruik van water van een ontkalkingssysteem. Echter, in dit geval, komt de witte laag niet van kalkaanslag maar van zout in het apparaat. Gebruik daarom het liefst gedestilleerd water of hyper gefiltreerd (omgekeerde osmose) water voor Anton.

Waarom vormen zich waterdruppels op en rond mijn Anton?

In het geval dat je druppels ziet (of andere tekenen van verdamping) op of rond het apparaat is dat gecondenseerd water van de bevochtiger. Dit houdt in de lucht niet langer de vochtigheid van de bevochtiger kan absorberen. In dit geval kan je de vochtigheid output lager zetten zodat de druppels niet meer zichtbaar zijn. De condensatie rond het apparaat kan verder worden verminderd door Anton niet direct op de vloer te zetten, maar op een verhoogde positie.

Hoe ontkalk en maak ik Anton schoon?

Om het grondig schoon te maken verwijder je de watertank, de nevel uitgang, de nevel kamer en de zilveren kubus. Nu kan je de het ultrasonische membraan schoonmaken met een gewone huishoudelijke ontkalker verdund met water. Zorg ervoor dat het water level aan de binnenkant van het apparaat niet hoger is dan 10 mm. Als het water level over 10 mm komt, is er wellicht elektronica beschadigd.

Als je niet in staat bent om alle onderdelen te verwijderen, kan je gebruik maken van een schoonmaak borstel om het ultrasonische membraan schoon te maken. Probeer gelieve niet het membraan schoon te krassen met een hard item. In het geval van hardnekkige kalkaanslag, raden wij aan het apparaat meerdere malen achter elkaar schoon te maken. Na het ontkalken, spoel het onderste gedeelte van het apparaat goed door en droog het.

Welke geuren kan ik gebruiken met Anton?

Je kan elke gewone huishoudelijke geuren, parfum, aroma oliën of essentiële oliën gebruiken. We raden aan om alleen oliën te gebruiken die zo natuurlijk mogen zijn en zonder alcohol, bijv de pure essentiële oliën van Stadler Form.

Hoeveel druppels van een geurtje zijn ideaal voor Anton?

We adviseren 2-3 druppels. Je kan dit zelf aanpassen naar wens. Let wel, met hogere dosering is het belangrijk het apparaat wekelijks schoon te maken.

Kan Anton worden gebruikt met een Timer Switch?

Nee, Anton moet handmatig aan worden gezet als de stroomvoorziening is onderbroken.

Schakelt Anton automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is? En loopt Anton schade als het water op is?

Het apparaat schakelt automatisch uit als het waterreservoir leeg is. Anton zal geen schade oplopen als hij zonder water komt te zitten.

Waarom gaat mijn Anton niet automatisch aan na het vullen van de watertank?

Plaats de watertank opnieuw en druk op de aan/uit knop. Anton gaat verder na een paar seconde.

Waar kan ik mijn Anton antikalk cartridge weggooien?

Je kan je gebruikte antikalk cartridge weggooien met je normale huisvuil.

Worden mijn settings opgeslagen als ik Anton uitzet?

Ja, jouw instellingen worden opgeslagen. Wanneer je Anton uitzet en daarna weer aan, dan worden de laatste instellingen gebruikt.

Hoe vaak moet ik Anton reinigen?

Om hygiënische redenen en om een ​​goede werking te garanderen, raden wij de volgende reiniging intervallen aan.

Let op: Dompel het apparaat nooit onder in water (gevaar voor kortsluiting).

Dagelijks: vul het waterreservoir met vers, koud kraanwater. Giet het water uit het waterreservoir als het apparaat meerdere dagen niet wordt gebruikt. Maak het indien nodig schoon met een beetje afwasmiddel en een schone doek. Vul het waterreservoir met vers water voordat u het apparaat weer in gebruik neemt.

Elke 2 weken: Verwijder eerst het waterreservoir, de nevel uitlaat, de nevelkamer en de Water Cube ™. Daarna kunt u het ultrasoon membraan reinigen met een normale huishoudelijke ontkalker. Hierbij is het belangrijk dat het waterpeil in de unit niet hoger wordt dan 10 mm. Mocht het waterpeil per ongeluk hoger zijn dan 10 mm, neem dan onmiddellijk contact op met Stadler Form of een gespecialiseerde technicus. Mochten niet alle resten verwijderd kunnen worden, dan kunt u het ultrasoon membraan reinigen met behulp van de reinigingsborstel (voorzijde of achterzijde). Schraap het membraan niet met een hard voorwerp. Bij hardnekkige verkalking raden we aan om het apparaat meerdere keren achter elkaar te ontkalken. Spoel na het ontkalken het onderste gedeelte af en droog het daarna goed af. Reinig en ontkalk ook het waterreservoir. Plaats vervolgens het waterreservoir, de nevel uitlaat, de nevelkamer en de Water Cube ™ er weer in.

Regelmatig naar behoefte: Voor uitwendige reiniging met een vochtige doek uitwrijven en daarna goed afdrogen.

Aan het einde van het seizoen: Voordat u het apparaat aan het einde van het seizoen opbergt, ontkalkt u zoals hierboven beschreven. Reinig en ontkalk ook het waterreservoir. Maak het vervolgens van binnen en van buiten grondig schoon en laat alles volledig drogen. Plaats een nieuwe Water Cube ™ zodat uw apparaat klaar is voor de start van het volgende seizoen.

Waarom is de geur van mijn Anton niet sterker?

De intensiteit van de geur wordt beïnvloed door verschillende factoren:
Soort geur (synthetisch, natuurlijk, ingrediënten, etc.)
Kamertemperatuur en relatieve vochtigheid (hoe vochtiger de lucht, hoe sterker de geur)
Kamergrootte (hoe kleiner de kamer, hoe intenser de geur)

In principe kun je de intensiteit van een geur verhogen door wat meer geurolie toe te voegen. De sterkte van een geur hangt af van de geur zelf. Natuurlijke geuren zijn vaak discreter dan synthetische en bepaalde ingrediënten zijn dominanter dan andere.
Er moet ook aan worden herinnerd dat het apparaat in de eerste plaats een luchtbevochtiger is. De belangrijkste focus is om voor vochtigheid in de kamer te zorgen en daarom zal de intensiteit van de geur nooit zo sterk zijn als de geur van een aroma diffuser.

Mijn Vraag

Video

This video shows the features of Anton ultrasonic humidifier.

This video shows the cleaning of Anton humidifier.

Matti Walker

Matti Walker

Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

 
 • oppervlakte: 50 m² / 125 m³
 • geluidsniveau: 30.5 – 57 dB
 • soort: Luchtreiniger
 
 • ontvochtiging per dag: 10 L
 • geluidsniveau: 42 dB(A)
 • hygrometer: Ja
 
 
 • Maximaal vermogen (W): 1500 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • oppervlakte: 33 m²
 • geluidsniveau: 28 – 59 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 104 m²
 • geluidsniveau: 28 – 58 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 66 m²
 • geluidsniveau: 28 – 65 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 80 m² / 200 m³
 • geluidsniveau: 27 – 56 dB
 • soort: Luchtwasser(luchtreiniger en bevochtiger in 1)
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • oppervlakte: 30 m2 / 75 m3
 • geluidsniveau: 26 – 39 dB
 • soort: Koudwaterverdamper

Matti Walker

Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

 
 • oppervlakte: 50 m² / 125 m³
 • geluidsniveau: 30.5 – 57 dB
 • soort: Luchtreiniger
 
 • ontvochtiging per dag: 10 L
 • geluidsniveau: 42 dB(A)
 • hygrometer: Ja
 
 
 • Maximaal vermogen (W): 1500 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • oppervlakte: 33 m²
 • geluidsniveau: 28 – 59 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 104 m²
 • geluidsniveau: 28 – 58 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 66 m²
 • geluidsniveau: 28 – 65 dB(A)
 • soort: Luchtreiniger
 
 • oppervlakte: 80 m² / 200 m³
 • geluidsniveau: 27 – 56 dB
 • soort: Luchtwasser(luchtreiniger en bevochtiger in 1)
 
 • Maximaal vermogen (W): 2000 W
 • Ventilatorkachel: ja
 • zelfdraaiend: nee
 
 • oppervlakte: 30 m2 / 75 m3
 • geluidsniveau: 26 – 39 dB
 • soort: Koudwaterverdamper

stadler form Anton luchtbevochtigers humidifier
Anton
 99,00 Selecteer opties