Aroma verstuivers

Frisse lucht en een aangenaam geurende woning verbeteren de gezondheid van u en uw gezin. Aroma verstuivers (ook bekend als luchtverfrisser) vullen uw kamer snel en comfortabel met aangename geuren. Luchtverfrissers werken goed, ze voorkomen slechte geuren en creëren een sfeer van welzijn. De aroma’s hebben verschillende effecten, ze kunnen ervoor zorgen dat u zich ontspannen voelt, ook kunnen ze juist een verkwikkend effect hebben. De aroma verstuivers van Stadler Form kunnen met natuurlijke etherische oliën thuis of op kantoor worden gebruikt om de gewenste stemming te creëren.

Ze zijn makkelijk in gebruik, met doordachte functies en moderne ontwerpen vallen onze geurverspreiders op. Afhankelijk van persoonlijke voorkeur kunnen ze ultrasone technologie gebruiken of een directe en discrete techniek om geuren uit te zenden en te verspreiden.

Organisch geproduceerde essentiële oliën zijn het meest effectief voor het produceren van een optimaal en gezond aroma in uw kamer. Stadler Form biedt drie hoogwaardige aroma’s die speciaal voor u zijn gemengd. Hier vindt u meer informatie over onze pure etherische oliën RELAX, REFRESH en REVIVE.

Alle 4 resultaten

Alle 4 resultaten